Sirius Asset Management väljer Alpcot som samarbetspartner och Alpcot noterar rekord i nettoinflöde

REG

Samarbetsavtalet med Sirius är ytterligare ett bevis på att Alpcots tekniska plattform uppskattas av både finansiella rådgivare och kunder. Så sent som förra veckan tecknade Alpcot ett samarbetsavtal med Addeqt, och att även Sirius väljer Alpcots depåtjänst och tekniska plattform visar återigen att Alpcots plattform är en av de absolut bästa i marknaden.

Alpcot bedömer att baserat på det kapital som planeras att flyttas av Sirius t o m slutet av 2024, kommer Alpcots årliga intäkter att öka med knappt 2 miljoner kronor. Alpcot har en handfull diskussioner med andra värdepappersbolag om att inleda liknande samarbeten.

Alpcots nya samarbeten börjar ge resultat och hittills i november har Alpcot redan det största månatliga nettoinflödet sedan noteringen på Nasdaq First North i november 2021.

Datum 2023-11-23, kl 15:55
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!