Lisa Larsson, vice VD för Alpcot Holding AB, avgår

REG

Lisa Larsson har meddelat att hon avgår som vice VD för Alpcot Holding AB under våren 2024. Lisa Larsson har arbetat sedan hösten 2022 inom Alpcot, både som vice VD i Alpcot Holding AB och som vice VD och COO i dotterbolaget Alpcot AB.

”Jag vill tacka alla fantastiska medarbetare på Alpcot som jag har fått chansen att lära känna under min tid här. Det har varit otroligt inspirerande att få vara en del av både verksamhetens och medarbetarnas utveckling och jag tar med mig en mängd nya erfarenheter och lärdomar. Önskar er varmt lycka till på er fortsatta tillväxtresa.”, säger Lisa Larsson.

”Jag vill för alla medarbetares räkning uttrycka vår tacksamhet för alla värdefulla insatser som Lisa har gjort för Alpcot.” säger Katre Saard, ordförande Alpcot. ”Lisa har bidragit till att skapa och implementera bra rutiner inom både back office och kundtjänst. Jag önskar henne all lycka i sina framtida utmaningar”.

Lisa Larsson och Katre Saard är överens om att den sista arbetsdagen blir den 31 maj 2024. Alpcots interna processer har effektiviserats och därför behövs ingen ersättningsrekrytering. Lisas ansvarsområden kommer fördelas mellan övriga medarbetare, och därmed innebär förändringen en permanent reducering av bolagets kostnadsnivå.

Denna information är sådan information som Alpcot Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2024-02-29 11:10 CET.

Datum 2024-02-29, kl 11:10
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!