Alpcot tecknar ombudsavtal med Pension & Framtid i Halland

REG

Alpcot Holding AB:s dotterbolag Alpcot AB (Alpcot) har tecknat ett ombudsavtal med Pension & Framtid i Halland AB (Pension & Framtid) som gör det möjligt för Pension & Framtid att använda Alpcots depåtjänst och tekniska lösningar i sin rådgivningsverksamhet. Alpcot och Pension & Framtid räknar med att åtminstone 200 miljoner kronor av kunders kapital kommer att flyttas till Alpcot till slutet av 2025. Alpcot bedömer att baserat på det kapital som flyttas av Pension & Framtid t o m slutet av 2025, kommer Alpcots årliga intäkter att öka med ca 1,0 miljon kronor.

Ombudsavtalet med Pension & Framtid är ytterligare ett bevis på att Alpcots tekniska plattform uppskattas av både finansiella rådgivare och kunder. Alpcot har ett stort antal dialoger med nya rådgivningsbolag om att flytta till Alpcot, och det nya avtalet med Pension & Framtid är ytterligare ett tecken på att Alpcots plattform är en av de absolut bästa i marknaden.

Datum 2024-01-26, kl 08:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!