Alpcot och Tydliga förlänger samarbetsavtalet och fördjupar samarbetet kring portföljförvaltning

REG

Tydliga är ett av Sveriges största företag inom finansiell rådgivning utanför banksektorn med knappt 300 försäkringsförmedlare och investeringsrådgivare över hela Sverige. Tydligas rådgivare har ca 300 000 underliggande kunder. Alpcot och Tydliga inledde ett samarbete i september 2020 rörande depåtjänster. Samarbetet har utvecklats väl och omfattar idag även portföljförvaltningstjänster som Alpcot erbjuder till Tydligas kunder med rådgivning. Alpcot och Tydliga har idag förlängt samarbetsavtalet, vilket innebär att Alpcot och Tydliga är överens om att Alpcot ska vara förstahandsvalet som depåinstitut inom depåförsäkring i Tydligas alla upphandlade planer hos olika försäkringsbolag.

”Vi är glada över att kunna förlänga samarbetsavtalet med Tydliga och ser fram emot att fördjupa samarbetet inom portföljförvaltning. Alpcots portföljförvaltningstjänster har utvecklats väl och är populära både bland rådgivare och kunder. Senare under året kommer ytterligare nya portföljförvaltningstjänster att lanseras och detta är ett mycket intressant tillväxtområde för Alpcot där vi verkligen kan kapitalisera på vår avancerade tekniska plattform.”, säger Dusko Savic, VD på Alpcot.

Datum 2024-04-10, kl 10:16
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!