Erik Jonuks ny vd för Agtira AB - första dag 11/9

Erik Jonuks har enligt tidigare kommunikation utsetts till ny vd för Agtira AB. Hans första dag i rollen är nu fastställd till den 11/9.

”Jag ser mycket fram emot att påbörja mitt arbete som VD. Bolaget har på kort tid levererat övertygande marknadsframgångar, vilket tydligt bekräftar att vi besitter en stark teknologi och ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande till våra kunder. Det är en spännande tid att vara en del av Agtira, och jag ser fram emot att fortsätta bygga på dessa framgångar och driva bolaget framåt, säger Erik Jonuks.

Eriks första dag blir alltså den 11/9 och han startar i en aktiv period.

”Vi har mycket spännande på gång och ser mycket fram emot att ha Erik på plats som ny VD redan i början av september, säger Ludvig Nauckhoff, styrelseordförande Agtira AB.”

Notera

Denna information är sådan som Agtira AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående persons försorg, för offentliggörande den 11 juli 2023, kl. 11:00

För mer information, vänligen kontakta:

Datum 2023-07-11, kl 11:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!