Aerowash tecknar distributionsavtal för Kina samt erhåller genombrottsorder

REG

Aerowash har tecknat ett femårigt distributionsavtal för den kinesiska marknaden med en lokal partner. Det sammanlagda kontraktsvärdet över fem år uppgår till motsvarande cirka 100 MSEK. Aerowash erhåller samtidigt en order, som motparten ska slutbekräfta före sista juni i år, på cirka 20 MSEK. Leveranser beräknas påbörjas senare under året.

"Detta är en utomordentligt viktig milstolpe. Vi har jobbat på projektet i flera års tid och det är givetvis väldigt tillfredställande att våra ansträngningar ger resultat. Den kinesiska marknaden är en av de största i världen och även här kan vi se att vår unika drywash-lösning är ett vinnande koncept." säger Niklas Adler, VD för Aerowash.

Denna information är sådan som Aerowash är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-06-16 08:06 CET.

Datum 2023-06-16, kl 08:06
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!