Aerowash erhåller genombrottsorder i Förenade arabemiraten

REG

Aerowash har erhållit en order för leveranser till Förenade arabemiraten värd motsvarande 85 miljoner kronor. Beställningen av Bolagets flygplanstvätt, modell AW3, kommer från Economic Group Holdings ("EGH-gruppen").

"Det är ett fantastiskt genombrott för bolaget och vårt unika drywash-koncept. De goda kundupplevelserna från uppstarten i Indien var helt avgörande för att stänga denna för oss enorma affär", säger vd Niklas Adler.

Leveranserna ska påbörjas och slutföras under nästa år.

"Nu väntar ett gediget men stimulerande arbete med att skala upp produktionen för att kunna möta efterfrågan. Vi behöver bland annat stärka organisationen och jobba än tätare inpå leverantörerna", säger Niklas Adler.

Köparen har åtagit sig att ställa ut oåterkallelig remburs ("irrevocable Letter of Credit") till förmån för Aerowash på hela ordervärdet.

Om EGH-gruppen

EGH-gruppen grundades 2005 och har verksamhet i Mellanöstern, Afrika och Asien. Det är ett diversifierat familjeägt multinationellt företag som opererar inom ett flertal branscher, däribland framstående verksamhet inom transportsektorn. Gruppen är baserad i Dubai, Förenade arabemiraten.

Denna information är sådan som Aerowash är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-08-30 07:34 CET.

Datum 2023-08-30, kl 07:34
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!