Kommuniké från årsstämma i AegirBio AB (publ) den 30 juni 2023

REG

Resultat- och balansräkningar

Stämman beslutade att fastställande av resultaträkningen och balansräkningen för moderbolaget samt koncernresultaträkningen och koncernbalansräkningen för räkenskapsåret 2022 ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Resultatdisposition

Stämman beslutade att beslut om resultatdisposition ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Ansvarsfrihet

Stämman beslutade att beslut om ansvarsfrihet gentemot bolaget för styrelseledamöter och den verkställande direktören ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Arvode till styrelsen och revisor

Stämman beslutade att beslut om arvode till styrelsen och revisor ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Val av styrelse och revisor

Stämman beslutade att beslut om val av styrelse och revisor ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Beslut om ändring av bolagsordningen

Stämman beslutade att beslut om ändring av bolagsordningen ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Incitamentsprogram för ledande befattningshavare och övriga nyckelpersoner genom riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner

Stämman beslutade att beslut om inrättande av incitamentsprogram för ledande befattningshavare och övriga nyckelpersoner genom riktad emission av teckningsoptioner samt godkännande av överlåtelse av teckningsoptioner ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Bemyndigande för styrelsen att besluta om emission

Stämman beslutade att beslut om bemyndigande för styrelsen att besluta om emission ska anstå till fortsatt bolagsstämma.

Fortsatt bolagsstämma

Bolaget kommer så snart som möjligt kalla till den fortsatta bolagsstämman. Stämman beslutade att uppdra åt styrelsen att besluta om dag för den fortsatta bolagsstämman som ska infalla tidigast fyra veckor och senast åtta veckor från dagen för beslutet.

Datum 2023-06-30, kl 10:48
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!