AegirBios VD Marco Witteveen deltar i SalivaDirects 3:e årliga konferens i Washington, DC, 5-7 juni 2024

Detta prestigefyllda 3-dagarsevenemang är skräddarsytt för att främja dynamiska diskussioner och samarbeten, och erbjuder en idealisk plattform för att utbyta innovativa idéer med några av de mest framstående personerna i branschen. Som deltagare ser AegirBio ivrigt fram emot möjligheten att få insikter från uppskattade medlemmar i företagets nätverk och kända ledare inom diagnostikvärlden.

"Vi är glada över att delta i SalivaDirects 3:e årliga konferens", säger Marco Witteveen. "Detta evenemang ger en ovärderlig möjlighet att delta i inspirerande diskussioner med andra laboratorier, diagnostiska utvecklare, akademiker och representanter för hälsovården. Tillsammans strävar vi efter att driva branschen framåt och påskynda framstegen inom testning av infektionssjukdomar."

AegirBio ser fram emot att bidra till intensiva dialoger och skapa meningsfulla samarbeten som kommer att forma framtiden för diagnostisk innovation och global hälsa.

Datum 2024-05-29, kl 08:30
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!