Adverty utvecklar och lanserar branschens första programmatiska VAST-video-lösning för In-Play-annonsering

Adverty, den ledande leverantören av in-game-annonsering och skapare av det programmatiska annonsformatet In-Play med flertalet patent, fortsätter att flytta fram gränserna för immersiv varumärkesreklam i spel, med den banbrytande lanseringen av branschens första programmatiska VAST-video-lösning för In-Play. Adverty levererar återigen innovation och expertis när det kommer till sömlösa, icke-påträngande annonser i spelmiljöer, och tar ännu en gång plats i branschens centrum med sin senaste produktlansering, som nu är tillgänglig för både spelpublicister och annonsörer.

Sedan starten 2016 har Adverty konsekvent banat väg för och omdefinierat hur annonsörer kommunicerar med målgrupper inom gaming. Med introduktionen av programmatisk VAST-video (Video Ad Serving Template, en specifikation definierad och utgiven av Interactive Advertising Bureau (IAB)) för In-Play, är Adverty nu redo att revolutionera branschen ännu en gång och ytterligare förbättra möjligheten för varumärken att nå ut till spelare, genom äkta programmatiska videoannonser globalt.

In-Play-annonsering, ett annonsformat och en plattform som Adverty uppfann 2016 och nu har flertalet patent för i USA, gör det möjligt för annonsörer att sömlöst integrera sina varumärkesbudskap i spelupplevelser, vilket säkerställer en naturlig och icke-störande kommunikation med spelarna. Med programmatisk video nu tillgänglig för In-Play genom Advertys egenutvecklade plattform, når denna upplevelse nya höjder och erbjuder annonsörer oöverträffade möjligheter att fängsla och engagera målgrupper i realtid över hela världen.

"Vi är mycket stolta över att kunna presentera programmatisk VAST-video för In-Play, vilket markerar ytterligare en viktig milstolpe för Adverty och reklambranschen som helhet", förklarar Jonas Söderqvist, VD på Adverty. "Denna lansering understryker vårt engagemang för innovation och vår strävan att förse annonsörer med den mest effektiva, immersiva och varumärkessäkra lösningen för att nå den massiva globala spelpubliken."

Bara i USA kommer programmatiska videoannonser att öka med 22,51 miljarder dollar mellan 2023 och 2025, en ökning med 30,2% enligt en prognos från eMarketer. År 2022 överträffade programmatisk video för första gången mediespenderingen för icke-video i USA och nådde 64,17 miljarder dollar jämfört med 58,14 miljarder dollar för icke-video. Enligt eMarketer kommer de flesta amerikanska programmatiska videoannonsbudgetarna att gå till mobilt under 2023 och framåt, vilket motsvarar 63,5% av kategorins totala spendering [1].

"Att vi nu adderar programmatisk video till våra In-Play-annonsenheter kommer att bli en fullständig game-changer för branschen, och för Adverty, och möjliggör en ny, signifikant intäktsmöjlighet för oss", fortsätter Söderqvist.

Lanseringen av programmatisk VAST-video för In-Play befäster Advertys position som branschledare inom in-game-annonsering samt ger varumärken möjlighet att nå ut till spelare på meningsfulla och unika sätt och ger spelpublicister möjlighet att maximera sin intäktspotential, i ett klimat där spelmotoravgifter ökar [2] och spårningsbegränsningar till följd av ändringar i mobiltelefoners användarintegritet gör värvning av spelare (user acquisition) svårare och dyrare än någonsin [3].

[1] https://www.insiderintelligence.com/content/video-takes-lead-non-video-programmatic-ad-spend-slows

[2]
https://blog.unity.com/news/plan-pricing-and-packaging-updates

[3]
https://techcrunch.com/2021/04/26/apples-app-tracking-transparency-feature-has-arrived-heres-what-you-need-to-know/

Datum 2023-09-14, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!