Adverty tillkännager strategiskt partnerskap och SSP-integration med Luna Media för att utöka räckvidden för In-Play-annonsering

MAR

Adverty, den ledande leverantören av in-game-annonsering och skapare av det programmatiska In-Play-annonsformatet med flera patent, är glada att meddela sitt strategiska partnerskap och SSP-integration med Luna Media, experter inom reklamteknik med årtionden av erfarenhet inom publicering, reklambyråers planering och varumärkesmarknadsföring. Detta samarbete syftar till att ytterligare utvidga räckvidden för Advertys innovativa In-Play-inventering och ge annonsörer förbättrade möjligheter att engagera sin målgrupp.

Luna Media är välkända som en branschledare inom den digitala reklamvärlden och specialiserar sig på banbrytande lösningar som levererar riktade och effektfulla annonskampanjer. Med sin expertis inom programmatisk annonsering och datadrivna insikter har Luna Media etablerat sig som en betrodd partner för varumärken som letar efter att optimera sina digitala reklamstrategier.

Advertys marknadsledande plattform för In-Play-annonsering möjliggör för varumärken att sömlöst integrera sina annonser i över 300 populära mobilspel och erbjuda en icke-påträngande och fängslande annonsupplevelse för spelare. Genom att utnyttja Advertys multipatenterade teknik får Luna Media tillgång till ett unikt samt exklusivt utbud av annonsutrymmen i spel, vilket öppnar nya möjligheter att koppla samman varumärken med engagerade målgrupper på ett autentiskt och kontextuellt relevant sätt.

"Vi ser fram emot att samarbeta med Luna Media och kombinera vår expertis för att ytterligare växa inom In-Play-annonsering", säger Jonas Söderqvist, VD för Adverty. "Luna Medias djupa förståelse för programmatisk annonsering och deras engagemang för att leverera exceptionella resultat harmoniserar perfekt med vårt uppdrag att erbjuda varumärken över hela världen sömlösa och effektiva reklam möjligheter."

"Vi är mycket glada över att samarbeta tätt ihop med Adverty och erbjuda våra kunder en banbrytande reklamlösning inom spel", säger Josh Solomon, medgrundare av Luna Media. "Detta partnerskap gör att vi kan utnyttja den enorma potentialen inom in-game-annonsering samtidigt som vi fortsätter att pusha gränserna för vad som är möjligt inom den digitala reklambranschen."

Båda företagen fortsätter att driva innovation och utveckling inom in-game-annonsering innebärandes att både annonsörer samt varumärken kan förvänta sig en än mer fängslande och engagerande annonsupplevelse för sin målgrupp.

Om Luna Media

Luna Media är en pionjär inom den snabbt växande in-app-annonseringen, Connected TV (CTV) och det mobila reklamlandskapet. Lunas Medias proprietära teknik ger annonsörer oöverträffad räckvidd och detaljerad målinriktning inom in-app, webb och Connected TV (CTV)-miljöer, samt publicister med en branschledande efterfrågan, rankad som den femte största enligt Pixalates förtroendeindex för säljare. Läs mer på www.lunamedia.io.

Datum 2023-06-14, kl 08:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!