Adverty säkerställer finansiering för att ta sig till svarta siffror.

MAR

Adverty AB (publ) har idag beslutat att uppta en låneram om upp till 8 MSEK för fortsatt fokus på tillväxt samt svarta siffror under 2023.

Adverty har under 2022 effektivt positionerat sig som en ledande aktör inom In-Play-annonsering och för att ytterligare utöka sina marknadsandelar inom detta område samt uppvisa svarta siffror under 2023 har Bolaget beslutat att säkerställa ytterligare rörelsekapital genom en låneram om upp till 8 MSEK.

Villkor lånefinansiering

  • Låneram om upp till 8 MSEK är avtalat med DBT Capital AB.
  • Löptid till och med den 30 november 2026.
  • Årlig ränta om 10 procent plus Stibor.

”Nu har vi finansierat oss för att säkerställa fortsatt tillväxt, expansion och ta bolaget till svarta siffror under 2023. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla övriga aktörer, väldigt spännande att så pass många visade stort intresse för transaktionen” säger bolagets VD Jonas Sjöqvist.

Styrelsen utvärderar kontinuerligt lämpliga finansieringsalternativ i syfte att säkerställa Bolagets långsiktiga finansiering på ett, för såväl aktieägarna som Bolaget, optimalt sätt. Styrelsen anser finansieringsvillkoren för ändamålet är marknadsmässiga.

Datum 2023-04-28, kl 11:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!