Adverty och Turborilla tillkännager spännande partnerskap för att utöka sin sportportfölj

MAR

Adverty AB (publ), den ledande plattformen för reklam i spel, är stolta över att kunna tillkännage ett partnerskap med den berömda svenska spelutvecklaren Turborilla.

Turborilla, med huvudkontor i Umeå, är känt som spelstudion bakom världens mest framgångsrika motocross-spelfranchise, med titlar som Mad Skills Motocross 2 och Mad Skills Motocross 3. Deras mission är att arbeta hårt för att bringa glädje till spelvärlden och omvandla deras passion till branschledande actionsportspel.

Turborilla inleder det nya partnerskapet genom att integrera Advertys In-Play™-reklamlösning i Mad Skills Motocross 3, världens bästa sidscrollande motocrosspel. Integrationen syftar till att erbjuda en sömlös och engagerande reklamupplevelse i spelet för Turborillas spelare utan att störa deras spelupplevelse.

"Vi är mycket stolta över att samarbeta med Turborilla, en ledande utvecklare av mobilspel som är känd för sina exceptionella sporttitlar", säger Chloe Cave, VP of Publisher Growth på Adverty. "Vi tror att In-Play™-annonser gör det möjligt för spelutvecklare att leverera engagerande varumärkesupplevelser till sina spelare, och samarbetet med Turborilla är det perfekta beviset på detta."

"Vi är verkligen glada över att arbeta med Adverty för att kunna erbjuda innovativa lösningar för monetärisering av våra spel", säger Bryan Stealey, CMO på Turborilla. "Advertys teknologi kommer att göra det möjligt för oss att leverera kontextuellt relevanta annonser sömlöst i våra spel, vilket garanterar en positiv upplevelse för våra spelare och en ny intäktsström för vår verksamhet."

Om Turborilla:
Turborilla är en utvecklare av mobilspel som är känd för att skapa mycket populära och engagerande spel för en global publik. Med fokus på att leverera upplevelser av högsta kvalitet har Turborilla en stark närvaro i mobilspelsbranschen, med titlar som "Mad Skills Motocross 3" och "Mad Skills BMX 2" som har fått mer än 130 miljoner nedladdningar och lovordade recensioner från spelare över hela världen. Läs mer på www.turborilla.com.

Datum 2023-04-27, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!