Adverty och The Bond Digital tillkännager partnerskap för Turkiet

MAR

Adverty AB, den ledande plattformen för in-game annonsering i spel och skapare av det programmatiska annonsformatet In-Play med flertalet patent, har tillkännagivit ett nytt partnerskap med The Bond Digital, ett framstående digitalt sales house i Turkiet. Det strategiska partnerskapets främsta mål är att utöka Advertys aktiviteter inom in-game-annonsering på den turkiska marknaden.

Samarbetet innebär att The Bond Digital kommer att använda sitt omfattande nätverk av mediebyråer för att få ut Advertys innovativa In-Play-annonseringslösning till varumärken som vill nå sina målgrupper genom engagerande In-Play-kampanjer i Turkiet.

"Vi är mycket stolta över att samarbeta med The Bond Digital för att utöka vår närvaro på den turkiska marknaden", säger Jonas Söderqvist, VD för Adverty. "The Bond Digitals expertis och nätverk kommer att göra det möjligt för oss att leverera mycket engagerande in-game-reklamkampanjer i Turkiet."

"Genom vårt samarbete med Adverty är vi glada över att kunna ta med oss den nyaste pärlan inom annonsering till vårt produkterbjudande. Vi kommer att arbeta tillsammans med Adverty för att utöka vårt nätverk genom användandet av deras toppmoderna In-Play-annonseringsteknik", säger Uluç Selamet, General Coordinator of The Bond Digital.

Om Bond Digital

Bond Digital grundades 2015; Bond Digital är ett av de ledande annonsnätverken i Turkiet med mer än 35 lokala och globala publicister, som skapar innovativa och 360° digitala annonslösningar med skräddarsydda metoder för att öka tillväxten i online-verksamheten både för annonsörer och publicister.

Datum 2023-05-11, kl 10:58
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!