Kontinuerligt växande intresse för AcouSorts forskningssystem

AcouWash-systemet som levererats till universitetet i Porto kommer att användas i ett forskningsprojekt som leds av Dr Raphaël Candas. Projektet syftar till att utveckla nya metoder att isolera, detektera och karakterisera cancerceller i urin, vilket i sin tur kan vara ett viktigt steg mot utvecklingen av nya diagnostiska verktyg. AcouWash kommer att bidra till projektet genom att möjliggöra en centrifugfri separation och uppkoncentration av cellerna.

"Möjligheten att samarbeta med olika forskargrupper ger AcouSort fantastiska möjligheter att bredda användningen av vår teknik och är därmed en viktig del av AcouSorts fortsatta utveckling. Genom att erbjuda våra kunder inom akademi och industri benchtop-baserade forskningssystem kan vi etablera fruktbara samarbeten som utforskar nya möjligheter, säger Agnes Michanek, AcouSorts Commercial Director.

Datum 2023-09-19, kl 09:57
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!