Cellterapisamarbetet med ett ledande globalt life science-företag fortsätter att expandera

REG

Det fortsatta samarbetet syftar till att mer i detalj utforska robustheten och anpassningsförmågan hos AcouSorts AcouWash-teknologi för partnerns specifika applikation och är ett viktigt steg mot utvecklingen av OEM-komponenter till partnerföretagets framtida cellterapiprodukter och -instrument. Utvecklingen av samarbetet är ytterligare en verifiering av den kommersiella potentialen i AcouSorts fokus på att utveckla teknologi mot färdiga OEM-separationsmoduler för cellterapiprodukter i kliniska miljöer.

 

"Vi är oerhört glada över att se den positiva utvecklingen av detta viktiga samarbete som passar perfekt in i vår strategiska kommersiella ambition att göra resan från partnerinnovation till återkommande försäljning av OEM-komponenter", säger AcouSorts kommersiella direktör Agnes Michanek.

 

Denna information är sådan information som AcouSort AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 juli 2023 8:50.

Datum 2023-07-05, kl 08:57
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.