AcouSort levererar AcouTrap-system till Karolinska Institutet som en del av det framgångsrika IndiCell-projektet

Som en del av projektet har AcouSort utvecklat metoder på AcouTrap-systemet för isolering och tvätt av stamceller innan de används i injektioner. Applikationsutvecklingsdelen är nu klar och som en del av projektet har ett AcouTrap-system installerats vid Karolinska Institutet, en av medlemmarna i konsortiet. AcouTrap-systemet kommer att användas under återstoden av projektet för att automatisera isolering och tvätt av stamceller som används i forskningsarbetet att utveckla nya stamcellsbaserade terapier.

 

"IndiCell-projektet är ett utmärkt exempel på hur AcouTrap kan användas för att automatisera arbetsflöden för beredning av cellprover och vi är mycket glada över att se hur den senaste uppdateringen av AcouTrap har visat sig vara värdefull i utvecklingen av nya stamcellsbaserade terapier", säger AcouSorts Commercial Director Agnes Michanek.

Datum 2023-09-01, kl 13:43
Källa Cision
Kopiera toppinvesterare! Med eToros innovativa CopyTrader™, kan du automatiskt kopiera andra investerares beslut. Hitta investerare som du tror på och kopiera deras investeringar i realtid. Inga extra avgifter tas ut för att använda CopyTrader-funktionen.
Copy Trading innebär inte investeringsråd. Värdet på dina investeringar kan gå upp eller ned. Ditt kapital löper risk.