AcouSort inbjudet att föreläsa på Acoustofluidics-konferens

Möjligheten att hålla en föreläsning vid ett evenemang som acoustofluidics är ett betydande erkännande av AcouSorts såväl kommersiella som vetenskapliga bidrag till fältet. AcouSort arbetar oupphörligt för att etablera akustofluidik som nästa Gold Standard för automatiserad provberedning samtidigt som företaget strävar efter att flytta fram teknologins tekniska och vetenskapliga gränser ytterligare.

Konferensen kommer att hållas i St. Louis, Missouri, så deltagandet kommer också att ge ett utmärkt tillfälle att göra demobesök i USA för att följa upp de leads som samlats in på BIO2023 och CYTO under försommaren.

 

"Förfrågan till Mikael om att hålla en föreläsning på Acoustofluidics 2023 gör oss mycket stolta, och konferensen innebär en fantastisk möjlighet att presentera AcouSort och vår teknik för våra vetenskapliga kollegor", säger AcouSorts vd Torsten Freltoft.

 

Akustofluidik 2023: https://acoustofluidics.net/

Datum 2023-08-07, kl 09:32
Källa Cision
Alla Aktier tipsar: Nu får du 200 kr gratis när du skapar konto på Nordnet, insatt i fonden Nordnet One Balanserad. Bra tillfälle för dig som inte kommit igång med investeringar än, eller bara testat t.ex. Avanza.
Investeringar i värdepapper och fonder innebär alltid en risk och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet