State-of-the-Art kardiologiklinik förbättrar patientvården med CADScor System

Acarix, ledande inom akustisk och AI-baserad hjärtdiagnostik, meddelar idag att Abo-Auda Associates Cardiologists i Texoma, Texas kommer att använda CADScor®System som ett rutinmässigt diagnostiskt hjälpmedel vid bedömning av patienter med stabil bröstsmärta.

”Vi möter många patienter med stabila bröstsmärtor. När de kommer in på våra kliniker vill de snabbt veta om smärtan har något att göra med deras hjärta eller inte, säger Dr. Wael Abo-Auda, MD, FACC. "Vi är nu redo att erbjuda CADScor-systemet till dessa patienter. Med CADScor-systemet kan vi tidigt utesluta förekomsten av betydande kranskärlssjukdom, vilket ger omedelbar sinnesro, samtidigt som vi bedriver effektiv och patientfokuserad vård i våra kliniker."

"Vi är glada över att Dr Abo-Auda och hans team har etablerat CADScor-systemet i sin verksamhet på ett systematiskt sätt, för att bearbeta ett område med stort antal patienter med bröstsmärta", säger Helen Ljungdahl Round, VD och koncernchef för Acarix. "Vårt mål är att etablera CADScor-systemet som ett förstahands diagnostiskt hjälpmedel för att läkare tidigt skall kunna undersöka patienter med symtom på kranskärlssjukdom och utesluta dem med låg risk. Därigenom undviks onödiga och kostsamma undersökningar."

Om Abo-Auda Associates Cardiology

State-of-the-Art medicinska kliniker i McKinney, Denison och Durant, Texas, som erbjuder den senaste teknologin för alla aspekter av patientvård. Klinikerna ger snabb, korrekt diagnos med hjälp av den senaste teknologin och användningen av Electronic Medical Health Record system möjliggör bättre hantering av patientjournaler och information, vilket i slutändan förbättrar noggrannheten och effektiviteten i patientvården. Besök www.aaacardiology.com om du vill veta mer.

Datum 2023-05-17, kl 14:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!