Acarix utökar användningen av CADScor System inom osteopatisk medicin

Acarix, ledande inom akustisk och AI-baserad hjärtdiagnostik, meddelar idag den första affären inom osteopatisk medicin på USA-marknaden. Den initiala ordern av CADScor®System från Legacy Medical LLC, belägen i delstaten Georgia, är ytterligare en viktig milstolpe i bolagets pågående kommersialiseringsarbete på den amerikanska marknaden.

Osteopatisk medicin ser till hela patienten inför behandling och fokuserar på ett helhetsperspektiv och inte enbart på olika symtom. I USA finns det mer än 186 000 DOs och medicinska studenter inom osteopatisk medicin. Majoriteten av DOs är familjeorienterade primärvårdsläkare med starkt fokus på förebyggande hälsa.

"Förebyggande kardiologi är en prioritet på vår klinik", kommenterar Dr. Colette Bullock, DO och VD för Legacy Medical LLC. "Som doktor i osteopatisk medicin tar jag ett helhetsgrepp på patientvård, med hjälp av metoder som tillgodoser hela människans behov, inklusive familjehistoria, livsstilsfaktorer och laboratorietestresultat. Detta gör att jag kan skräddarsy en personliga behandlingsstrategier för att minimera riskerna för hjärtkärlsjukdom för var och en av mina patienter. Jag ser fram emot att integrera CADScor-systemet i mitt diagnostiska arbetsflöde och erbjuda ett snabbt och tillförlitligt verktyg för patienter med bröststmärtor och misstanke om kranskärlssjukdom. Inom 10 minuter kan jag med säkerhet utesluta om patienten är drabbad av signifikant kranskärlssjukdom under ett enda besök, vilket hjälper mig att bestämma nästa steg för varje patient.

"Införandet av CADScor-systemet på osteopatiska kliniker, såsom Legacy Medical LLC, bekräftar dess värde inom som ett snabbt diagnostikst hjälpmedel, och ytterligare ett stort nytt marknadssegment", säger Helen Ljungdahl Round, Acarix VD och koncernchef. "Vi är mycket intresserade av att följa Dr. Bullock och hennes engagemang för både förebyggande strategier för att upprätthålla god hälsa samt vetenskapligt beprövade metoder för att återställa hälsan effektivt."

Om Legacy Medical

Legacy Medical skapades för att tillgodose hela människans behov. Vår vision är proaktiv och Legacy erbjuder de bästa förebyggande strategierna för att upprätthålla god hälsa, liksom de bästa vetenskapligt beprövade strategierna för att återställa hälsan. Vårt mål är att hitta grundorsakerna till sjukdomar, inte att maskera deras symtom tillfälligt. Beprövade, minimalt störande behandlingar beaktas alltid först, samtidigt som man alltid använder konventionell standardvård vid behov. För mer information, besök https://legacymedllc.com/about/

Datum 2023-09-27, kl 09:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!