Acarix förstärker säljledningen på USA marknaden

Acarix, ledande inom avancerad akustikbaserad hjärtdiagnostik, meddelar en ny försäljningsstruktur i USA som syftar till att ytterligare förstärka närvaron på den amerikanska marknaden. Den nya strukturen omfattar tre amerikanska regioner, West & Southwest, Midwest & Northeast samt Southeast, vilka samtliga leds av regionala försäljningschefer, som alla rapporterar direkt till VD.

"Beslutet att implementera en platt amerikansk försäljningsstruktur togs för att strömlinjeforma verksamheten, öka effektiviteten, implementera en enhetlig amerikansk försäljningsprocess med fokus på rätt kommersialiseringsstrategier och taktik, inklusive säljutbildning inom företaget", kommenterar Fred Colen, tillförordnad VD för Acarix. "Med denna nya struktur siktar Acarix på att förbättra sin kundsupport och sina försäljningsinsatser genom att ha dedikerade regionala säljledare som direkt kommer att övervaka säljrepresentanter inom sina respektive regioner. Detta kommer att möjliggöra ett mer effektivt och personligt tillvägagångssätt för att möta kundernas behov i olika regioner och ytterligare öka tillväxten."

Erick Voorhees har befordrats till regional försäljningschef för West & Southwest och John Griffith tillträder som ny regional försäljningschef för regionen Northeast och Midwest. John har lång försäljningserfarenhet från medicintekniska företag som Avail Medsystems, Inari Medical, Abbott och 3M. Tillsammans bidrar de regionala säljledarna med ett strategiskt tillvägagångssätt och en djup förståelse för marknaden, vilket positionerar dem som värdefulla tillgångar för att främja Acarix tillväxt och påverkan med CADScor-systemet i USA.

Mike Buie har lämnat organisationen och vi är tacksamma för hans bidrag.

En av de avgörande fördelarna med denna nya struktur är det ökade engagemanget av Acarix VD i den amerikanska försäljningsstrukturen. Förändringen belyser Acarix engagemang för försäljningstillväxt som sin högsta prioritet, att tillhandahålla exceptionell kundsupport och säkerställa att dess mål och värderingar återspeglas i alla aspekter av den kommersiella processen. Med VD:ns direkta engagemang kommer de regionala säljledarna att ha det stöd och den vägledning som krävs för att driva försäljningen och nå framgång i sina regioner.

Det förstärkta regionala fokuset som underlättas av den nya organisationsstrukturen kommer att kompletteras med en enhetlig samordning av kunderna. Ansvaret för Veterans Administration Hospitals (VA) kommer att fortsätta att ligga under Erick Voorhees, medan viktiga relationer med National Integrated Delivery Network (IDN) och affärsutvecklingsmöjligheter kommer att ligga hos de andra regionala ledarna.

"Jag är övertygad om att denna nya amerikanska säljledarstruktur kommer att medföra positiva förändringar och stärka vår position med CADScor System på den amerikanska marknaden. Företaget är fortsatt engagerat i att förse läkare med innovativa medicintekniska lösningar och exceptionell kundservice. Med de nya regionala säljledarna på plats och VD:s direkta engagemang är Acarix väl positionerat för tillväxt och framgång på den amerikanska marknaden", kommenterar Fred Colen, tillförordnad VD för Acarix.

Datum 2023-12-13, kl 14:27
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!