Officiell invigning av nya gamla Cementen i Ambjörnarp

ABAS Protect köpte Cementen, som den kallas i folkmun, för att kunna expandera sin tillverkning. Inom loppet av ett år har den ödsliga fabrikslokalen, som endast ligger ett stenkast från huvudkontoret, förvandlats till en tidsenlig och öppen monteringsanläggning. På övre planet finns moderna kontorsytor med en industriell inredningsdesign och utsikt över monteringshallen. Man räknar med att kunna tillverka tre gånger fler grindar än i de tidigare lokalerna.

Alla är varmt välkomna till Cementen, både Ambjörnarpsbor och tillresta. Det är inte varje dag man får uppleva ett återupplivande av en gammal och trogen lokal som denna. Det har varit roligt med alla glada tillrop som kommit från både aktieägare och folk som arbetat på gamla Cementen”, berättar Tomas Karlsson, VD på ABAS Protect.

För att beräkna hur många hamburgare vi behöver göra, behöver vi veta hur många som kommer. Därför ber vi om anmälan till agnes@abas.se. Ange namn och hur många som kommer i ditt sällskap. Varmt välkommen!


Läs mer om ABAS Protect på www.abas.se 

Frågor besvaras av:
Tomas Karlsson, VD på ABAS Protect, 0704-13 48 91, tomas@abas.se

Datum 2023-08-15, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!