ABAS Protect utökar sitt garantiåtagande

Efter diskussioner med kunder, leverantörer, den interna kvalitets- och produktionsavdelningen har ABAS Protect kommit fram till att de varor bolaget tillverkar och levererar har en så hög kvalitet att en förlängd garantitid inte kommer att belasta bolaget nämnvärt. Tvärtom har bolaget redan tidigare hanterat reklamationer, brister och klagomål efter att den stipulerade garantitiden på ett år har gått ut. Nu går bolaget offentligt ut med upp till fem års garanti för ytterligare belysa den höga kvalitet som levereras ut från de båda tillverkningsanläggningarna i den lilla byn Ambjörnarp.

Det är på tiden att vi sticker ut hakan lite. Vi vet att vi gör bra produkter och jag tror att våra kunder upplever oss som lyhörda och serviceinriktade, inte minst när det blir fel. Då har många kunder blivit glatt överraskade av vårt tillmötesgående”, säger Tomas Karlsson, VD på ABAS Protect.

Det fullständiga garantiåtagandet ABAS 23 Garanti går att läsa på https://abas.se/wp-content/uploads/2023/09/ABAS-23-Garanti.pdf


Läs mer om ABAS Protect på www.abas.se 

Frågor besvaras av:
Tomas Karlsson, VD på ABAS Protect, 0704-13 48 91, tomas@abas.se 

 

Datum 2023-09-29, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!