ABAS Protect deltar på Småbolagsdagarna i Stockholm

Årets Småbolagsdagarna arrangerat av Aktiespararna äger rum den 12-14 juni på Birger Jarls Konferens, Birger Jarlsgatan 61A i Stockholm. Syftet med Småbolagsdagarna är att ge aktiesparare saklig information om de bolag som medverkar under evenemanget. Saklig information innebär både information som kommer direkt från bolagens ledning när de presenterar, men också information som kommer från de frågor moderatorer ställer till bolagen. Dessutom har deltagare möjlighet att skriva in sina frågor till bolagen. 

Småbolagsdagarna är ett perfekt tillfälle för mig att möta befintliga och nya aktieägare. Det känns också bra att kunna presentera bolaget och vad vi gör i Ambjörnarp och Polen inför en så stor publik. Jag hoppas att personer som inte kan närvara i Stockholm kopplar upp sig på tisdag 13 juni kl 13.30”, säger Tomas Karlsson, VD på ABAS Protect.

Småbolagsdagarna är avgiftsfria, men kräver anmälan.

Anmälan och mer information om Småbolagsdagarna på https://www.aktiespararna.se/aktiviteter/smabolagsdagarna-i-stockholm-13-juni 

Läs mer om ABAS Protect på www.abas.se 

Frågor besvaras av:
Tomas Karlsson, VD ABAS Protect, 070-413 48 91 eller tomas@abas.se 

 

Datum 2023-06-09, kl 09:00
Källa Cision
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!