Valberedningen föreslår styrelse och ordförande i 4C Group AB (publ)

MARKN.

Valberedningen i 4C Group AB (publ) meddelar härmed förslag till val av styrelseledamöter och styrelseordförande inför årsstämman 2024. Valberedningen utgörs av Erik Syrén, Syringa Capital AB (Hedskog Equity AB), Bengt Axelsson (Klas Lindström) och Emil Hjalmarsson (Aktiebolag Grenspecialisten).

Valberedningen föreslår:

  • Omval av styrelsens ordförande Andreas Hedskog, samt omval av styrelseledamöterna Christine Rankin, Louise Bagewitz och Jörgen Ericsson.
  • Nyval av Anders Fransson och Erik Ivarsson som styrelseledamöter.


Anders Fransson (född 1967) har över 25 års erfarenhet från mjukvaru- och investeringsbranschen som bland annat grundare, säljchef, VD och styrelseledamot. Hans bakgrund inkluderar grundare/VD för Lundalogik (Lime Technologies), VD för Bisnode Marknad, affärsenhetschef för Innovation Skåne och senior investeringschef för Tibia Konsult AB. Anders har också haft ett flertal styrelseuppdrag och agerat rådgivare till expansiva och vinstgivande B2B-mjukvaruföretag och tech start-ups. Anders har en mastersexamen i maskinteknisk från Lunds Tekniska Högskola, en fakultet på Lunds Universitet och har studerat företagsekonomi på Lunds Universitet. Anders har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling, organisatoriskt tillväxt samt att leda och stödja mjukvaruföretag till lönsam tillväxt.

Erik Ivarsson (född 1992) är sedan 2018 anställd som förvaltare och analytiker på Grenspecialisten, ett svenskt privatägt Investmentbolag. Han är utbildad civilekonom från Lunds Universitet. Erik har genom sin tjänst erfarenhet av kapitalmarknaden och att stödja mjukvaruföretag till lönsam tillväxt. Erik är styrelseledamot i Formpipe Software AB (publ) och Generic Sweden AB (publ).

Styrelseledamöterna Lena Ridström och David Lidbetter har avböjt omval. Valberedningens fullständiga förslag till årsstämman och motiverade yttrande kommer att presenteras i samband med att kallelsen till årsstämman offentliggörs i april 2024.

För mer information, kontakta:

Erik Syrén, Valberedningens ordförande
Telefon: +46 707 38 50 72
Email: erik.syren@monterro.com

Certified Adviser: FNCA Sweden AB

Datum 2024-03-27, kl 08:45
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!