Nya styrelsemedlemmar ansluter till 4C North America Inc.

4C Strategies (4C), en ledande global leverantör av mjukvarulösningar för bland annat övning och utveckling av militära förmågor, tillkännager utnämningen av tre nya styrelsemedlemmar till 4C North America Inc., koncernens dotterbolag för verksamhet riktad mot försvarssektorn i Nordamerika.

Utökningen av den amerikanska styrelsen sker efter utnämningen (27 oktober, 2023) av den tidigare brigadgeneralen i amerikanska armén, Guy Jones, till ny VD för dotterbolaget. Utökningen syftar till att stärka vår verksamhet i Nordamerika och möjliggöra ett fördjupat samarbete med det amerikanska försvarsdepartementet. 

De nya styrelseledamöterna, som ansluter till vår nuvarande styrelsemedlem, 4C Strategies koncernchef, Magnus Bergqvist, är följande: tidigare general i den amerikanska armén och VD för Rafael Systems Global Sustainment LLC, Joseph Anderson; tidigare ”deputy secretary” för den amerikanska flottan, James Geurts; och vice president samt chef för offentlig sektor på Dun & Bradstreet, Tim Solms.

"Joseph Anderson, James Geurts och Tim Solms kommer att utgöra ett väsentligt bidrag till vår försvarsverksamhet i Nordamerika då de tillför en kombination av expertis inom försvarsindustrin och erfarenhet från våra försvarskunder”, säger 4C Strategies koncernchef Magnus Bergqvist. 

Datum 2023-12-28, kl 16:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!