Ny verkställande direktör för 4C North America Inc., verksamheten inriktad mot försvarssektorn

MARKN.

4C Strategies (4C), en ledande leverantör av mjukvara och experttjänster, meddelar att Guy Jones har utsetts till ny verkställande direktör (VD) för 4C North America Inc, verksamheten inriktad mot försvarssektorn. Den tidigare amerikanska arméns brigadgeneral Guy Jones tar över efter Michael Coss, som istället övergår till en rådgivande roll.

4C är glada att kunna meddela att Guy Jones utsetts till ny verkställande direktör för att leda 4C´s försvarsinriktade verksamhet i Nordamerika. Guy Jones har en lång och framstående karriär i den amerikanska armén där han efter att tjänstgjort i 32 år stigit till brigadgeneral.

"Efter att ha ägnat min karriär inom den amerikanska armén är jag stolt över att ansluta till ett företag som utvecklar mjukvara som förbättrar träningsberedskapen för soldater över hela världen. Jag ser fram emot att ta företaget till nästa nivå av sin spännande resa.”

Guy Jones bakgrund i den amerikanska armén är extremt värdefull i hans nya position, där han kommer att spela en viktig roll i att sätta riktningen för 4C:s nordamerikanska försvarserbjudande, samtidigt som han fördjupar och utvecklar relationer med kunder och partners i regionen. Guy kommer att efterträda Michael Coss som kommer att ta på sig en rådgivande roll.

"Jag är glad att välkomna Guy och ser fram emot att arbeta med honom och fortsätta växa vår nordamerikanska verksamhet. Samtidigt vill jag tacka Michael för alla hans ansträngningar sedan han kom till oss 2016. Under hans ledning har vi etablerat oss, vunnit kontrakt med flera grenar inom den amerikanska försvarsmakten samt startat upp utvecklingsavdelningen i Orlando." säger Magnus Bergqvist, koncern-VD för 4C Strategies.

Utöver att leda den nordamerikanska organisationen inriktad mot försvar kommer Guy även att ta plats i koncernens ledningsgrupp. Han tillträder officiellt tjänsten som verkställande direktör den 9 november 2023.

Datum 2023-10-27, kl 08:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!