Jonas Jonsson utsedd till VD och koncernchef för 4C Strategies

MAR

Styrelsen för 4C Strategies har utsett, Jonas Jonsson, till VD och Koncernchef för 4C Strategies (4C Group AB (publ)) med tillträde den 2 april 2024.

Jonas Jonsson har arbetat på 4C Strategies sedan 2013 och har haft flera operativa chefspositioner, senast som Managing Director för 4C International där han lett företagets expansion i EMEA och APAC.

"4C har en tydlig strategi som är baserad på vår mjukvara, Exonaut, och tjänster för militär övning och träning, samt civil säkerhet och resiliens. Styrelsens samlade bedömning är att genomförandet av vår strategi nu behöver ett nytt ledarskap. Jonas Jonsson har framgångsrikt utvecklat den internationella delen av 4C sedan 2019. Han har över 10 års branscherfarenhet och är en mycket stark ledare", säger Andreas Hedskog, grundare och styrelseordförande för 4C Strategies.

Magnus Bergqvist kommer att vara tillgänglig för en smidig övergång under andra kvartalet. "På styrelsens vägnar vill jag tacka Magnus Bergqvist för hans enastående bidrag under de senaste 13 åren. Magnus tog över rodret för 4C från mig 2011 och har varit avgörande för 4Cs resa och framgång. Vi önskar honom allt gott i hans framtida åtaganden", fortsätter Andreas Hedskog.

"4C har en stark historia av lönsam tillväxt och internationalisering. Med nästa generations Exonaut-mjukvara och ett kompletterande tjänsteutbud är företaget väl positionerat för att möta en stark efterfrågan från marknaden. Jag ser fram emot att anta VD-positionen och tillsammans med ledningen fortsätta utveckla våra produkter och tjänster, med siktet inställt på fortsatt lönsam tillväxt och expansion" säger Jonas Jonsson, tillträdande VD för 4C Strategies.

För mer information, vänligen kontakta:

Andreas Hedskog, Styrelseordförande Tel: +46(0)8-522 27 900
Email: investor.relations@4cstrategies.com

Datum 2024-03-22, kl 13:10
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!