4C Strategies vinner kontrakt på 14 Mkr och stärker närvaron på den europeiska försvarsmarknaden

4C Strategies (4C), en ledande leverantör av mjukvara och experttjänster, är stolta att meddela att de tilldelats nya och utökade kontrakt inom den europeiska försvarssektorn.

Vi har stöttat schweiziska försvarsmakten sedan 2005, och kunden har nu förlängt sitt kontrakt till 2026 för leverans av Exonaut Training Management Solution. 4C är också en del av konsortiet FEDERATES, som har tilldelats ett kontrakt av Europeiska Unionen för att implementera en prototyp av en innovativ och distribuerad lösning för syntetisk träning och beslutsstöd. FEDERATES konsortiet leds av Rheinmetall AG. Det totala värdet av dessa kontrakt uppgår till 14 Mkr.

”Ett av 4C:s viktigaste strategiska mål har varit att expandera vår närvaro på den europeiska försvarsmarknaden. Att vinna dessa kontrakt är viktiga framsteg när vi ökar vår marknadsandel och fortsätter vårt arbete mot våra strategiska mål”, säger Jonas Jonsson, VD för 4C International.

Datum 2023-10-27, kl 17:15
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!