4C Strategies utser ny verkställande direktör för 4C Nordics

MARKN.

4C Strategies är glada att kunna meddela att Josefine Rosén har utsetts till ny verkställande direktör (VD) för 4C Nordics. Hon tar över rollen från avgående VD, Mikael Grape, som nyligen gavs ansvar att leda expansionen mot offentlig och privat sektor i Nordamerika.

Josefine Rosén har arbetat på 4C Nordics sedan 2010, när hon började i bolaget som konsult efter att ha tagit examen från Handelshögskolan i Stockholm. Sedan dess har Josefine stigit i graderna inom bolaget. Hon blev först senior konsult och linjechef, och kommer senast från befattningen som Operations Director, med det övergripande ansvaret för leveransen av produkter och tjänster i Norden.

När Josefine talar om sin nya roll säger hon: – Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått den här möjligheten och jag ser fram emot att ta bolaget till nästa nivå på den här spännande resan. Mina 13 år i bolaget har gett mig en god kunskap om organisationen, våra kunder och vad det är vi levererar, vilket kommer att vara till nytta i att leda organisationen i önskad riktning och få vår verksamhet i Norden att växa än mer. Med vår mjukvara Exonaut och våra experttjänster är vi väl positionerade för att erbjuda stöd till organisationer inom försvarssektorn samt offentlig och privat sektor, i hela Norden.

– Det är alltid glädjande att se kompetenta personer som får möjlighet att växa i vår organisation. Josefine har gjort en fantastisk karriär sedan hon började hos oss och det ska bli roligt att få arbeta närmare ihop med henne i den här nya rollen. Jag förväntar mig att den nordiska organisationen kommer att gynnas stort av hennes ledning när vi fortsätter vår expansion, säger Magnus Bergqvist, Koncern-VD för 4C Strategies.

Utöver att leda den nordiska organisationen kommer Josefine även att ta plats i koncernens ledningsgrupp. Hon tillträder officiellt tjänsten som verkställande direktör för 4C Nordics den 1 augusti 2023.

Datum 2023-07-17, kl 12:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!