4C Strategies tilldelas kontrakt till ett värde om 24 Mkr av NATO

4C Strategies (4C), en ledande leverantör av mjukvarulösningar och konsulttjänster, meddelar förlängningen och expansionen av sina kontrakt med NATO, vilket lyfter fram en serie nya avtal. Dessa kontrakt, som totalt uppgår till mer än 24 Mkr under 2023, med cirka 9 Mkr allokerade till fjärde kvartalet, markerar företagets fortsatta åtagande att stödja försvarsalliansen.

Magnus Bergqvist, VD för 4C Strategies, sade: "Vi är hedrade över att fördjupa vårt engagemang med NATO, en relation som har pågått sedan 2015. Vårt företag arbetar dagligen med att bidra till ett säkrare samhälle, och det är ett privilegium att kunna bidra till NATOs verksamhet."

Dessa avtal betonar det pågående samarbetet mellan 4C Strategies och NATO, vilket visar på företagets roll i att stödja organisationer som hanterar de aktuella säkerhetsutmaningarna runt om i världen.

Datum 2023-12-08, kl 16:30
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!