4C Strategies öppnar nytt kontor i Finland - utökar sin närvaro i Norden

4C Strategies (4C), en världsledande leverantör av övningsstöd och beredskapslösningar, fortsätter sin globala expansion med öppnandet av sitt senaste kontor. Efter etableringen av ett nytt företag i USA som riktar sig till privat och offentlig sektor, öppnar nu 4C ett kontor i Helsingfors, Finland.

Nytt kontor
4C Strategies öppnar sitt första kontor i Finland, i landets huvudstad, Helsingfors. 4C har tidigare engagemang på den finska marknaden och bygger nu en lokal närvaro för att främja relationer med det finska försvaret samt de offentliga och privata sektorerna. Det finska kontoret kommer att vara en del av affärssegmentet 4C Nordic.

Knutpunkt för privat och offentlig sektor
"Vi tror att det finns stor tillväxtpotential i regionen för både våra militära övningsstöd och våra beredskapslösningar - som hjälper organisationer att skydda sin verksamhet och förbättra sin motståndskraft", säger Josefine Rosén, VD för 4C Nordic. "Helsingfors är den idealiska platsen för det nya kontoret eftersom det är en knutpunkt för privata och offentliga aktörer och det ligger nära Baltikum; en region av stort intresse i vår pågående tillväxtresa. Jag ser verkligen fram emot att bygga ett kompetent och hungrigt team som kan etablera vårt varumärke och uppfylla våra försäljnings- och tillväxtambitioner. Som ett första steg har vi rekryterat Jari Mielonen som Head of Sales Finland. Jari har lång erfarenhet av att framgångsrikt har lett och utvecklat tech- och mjukvaruföretag."

Internationellt militärt samarbete
Sverige och Finland har en lång historia av samarbete inom många områden, något som stärktes av de två ländernas samtidiga ansökningar om att gå med i NATO som svar på kriget i Ukraina. Detta väntas leda till ökat fokus på nordiskt samarbete inom försvarssektorn, inklusive ytterligare samordning och koordinering av militära träningsaktiviteter.

Strategiska expansionsplaner
"Att expandera i Norden och öppna ett kontor i Finland har varit ett av våra strategiska mål under en tid", säger Magnus Bergqvist, koncern-VD för 4C Strategies. "Med tanke på läget i omvärlden och det ökande intresse som finns för våra lösningar var tiden mogen att gå framåt med denna investering. Jag ser fram emot att se framstegen vi kommer göra på den finska marknaden."

Datum 2023-09-11, kl 13:00
Källa MFN
Vill du synas här? Kontakta hej@allaaktier.se. Vår sajt har 100 000 sidvisningar och 10 000 unika besökare per månad. Vår discord har över 5000 medlemmar. Detta är aktiva sparare med ett stort aktieintresse. Behöver du nå ut till denna målgrupp så hör av dig!